Alle berichten van dave

Welkom!

Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. In 1954 is het fort overgenomen door de Koninklijke Marine. Zij bouwden in het fort een noodstroom dieselcentrale.

Vandaag de dag is de locatie geschikt voor bierproeverijen of een heerlijke ambachtelijke hamburger met friet. Ook is deze locatie perfect geschikt voor verschillende type evenementen, bijvoorbeeld: bruiloften (denk aan een festivalbruiloft op de vestingwal) personeelsfeesten, teambuildingsdagetc. Waarbij een combinatie gemaakt kan worden met verschillende stijlen catering in een unieke ambiance, onder de gewelven van het Fort of bij mooi weer op het terras aan de Spoorweghaven.

In het Fort is de bierbrouwerij van de Helderse Jongens gevestigd. De eerste bierbrouwerij in Den Helder. Vanuit het biercafé heeft u een prachtig zicht op de enorme brouwketels.

Leuk dat u er bent!

Welkom bij Fort Westoever! In het fort kijkt u uw ogen uit. Denk bijvoorbeeld aan; een bierbrouwerij, een biercafé, en zelfs zalen voor bruiloften en partijen.

Fort Westoever is tevens de thuisbasis van de Groene Stek zorgkwekerij (eetbaar landschap en kruiden), Helder Events (bedrijfsfeesten en meer), Beleef het avontuur (kanoverhuur en Escaperooms), Stadsbrouwerij Helderse Jongens, en Helderse Jongens Biercafé.

In ons café kunt u terecht voor echt Helders bier, met zicht op de brouwerij. We beschikken over een groot terras en een eigen aanlegsteiger voor uw boot.

Op woensdag hebben wij onze wraptastic Wednesday, en op donderdag de pasta-avond. Beide avonden inclusief een drankje €10,- p.p.

Ook zijn wij een officiële trouwlocatie voor een huwelijksvoltrekking. Kortom Fort Westoever heeft voor ieder wat wils!  Blijf op de hoogte van al onze activiteiten en Like on op Facebook!

Referenties

Hier klopt gewoon alles!

Zowel in 2015 als in 2016 hebben wij ons bedrijfsfeest gehouden bij
Dave. Alleen dit feit al geeft aan dat wij zeer tevreden zijn over hun
organisatiekwaliteiten. De wijze waarop Dave en zijn team een feest aanpakken is uniek in de regio. Het ‘Ik hou van Holland-spel’ was een doorslaand succes.

Ook de ongedwongen sfeer tijdens dit spel (lees: polonaise door de keuken) en ook tijdens elke andere activiteit. Zo hebben wij met veel plezier de kookworkshop, wijnproeverij en gastvrijheidlessen gevolgd. Toen wij aangaven graag nog eens te komen hebben ze op verzoek een nieuwe variant op ‘Ik hou van Holland’ bedacht; ‘Wir Lieben Tirol’. De creativiteit die Dave bezit kwam hier weer helemaal tot zijn recht. Dit is zeker een spel om vaker te doen. Tezamen met de speelse manier van buffetpresentatie en de passende aankleding was ook dit zeer geslaagd. Dit alles wordt aangeboden voor heel nette prijzen

Hier klopt alles gewoon!

– Nienke Oudkerk, Omnyacc.

Lees verder Referenties

Zij gingen u voor

De volgende bedrijven zijn u voor gegaan:
– Van Lierop Adviesgroep Breezand
– Agra Techniek Breezand
– Dierenambulance Den Helder
– Gouwenberg Den Helder
– Omny ACC Den Helder/ Noordholland
– Wilms Den Helder
– PV Woningstichting Den Helder
– Fa. Smit Den Helder
– Gemini ziekenhuis diverse afdelingen
– Kopgroep Bibliotheken
– Albert Heijn Boonstra Den Helder
– Leen Bakker Den Helder
– S’Heeren Loo Den Helder
– Vermeer/Schutte/Mussen Den Helder
– Praktijkschool de Pijler Den Helder
– Gemeente Den Helder
– Hotelgroep Texel
– Vepa Bins Den Helder
– Akse Media Den Helder
– Politie Den Helder
– De Schakel wonen Den Helder
– Frank’s Int. Den Helder
– Kapiteyn Breezand
– Kapperschool Alkmaar
– Lutterman Tegels Den Helder
– Notarissen Combinatie Den Helder
– Wheaterford
– Marine “de Rotterdam”
– Bureau Kwaaitaal
– Transportbedrijf van Straalen
– Nestlé Nederland
– Noordstad Verzekeringen
– Gerard Borst aannemersbedrijf
– Tuin aannemersbedrijf
– Helder Vastgoed schilderwerken