Referenties

Hier klopt gewoon alles!

Zowel in 2015 als in 2016 hebben wij ons bedrijfsfeest gehouden bij
Dave. Alleen dit feit al geeft aan dat wij zeer tevreden zijn over hun
organisatiekwaliteiten. De wijze waarop Dave en zijn team een feest aanpakken is uniek in de regio. Het ‘Ik hou van Holland-spel’ was een doorslaand succes.

Ook de ongedwongen sfeer tijdens dit spel (lees: polonaise door de keuken) en ook tijdens elke andere activiteit. Zo hebben wij met veel plezier de kookworkshop, wijnproeverij en gastvrijheidlessen gevolgd. Toen wij aangaven graag nog eens te komen hebben ze op verzoek een nieuwe variant op ‘Ik hou van Holland’ bedacht; ‘Wir Lieben Tirol’. De creativiteit die Dave bezit kwam hier weer helemaal tot zijn recht. Dit is zeker een spel om vaker te doen. Tezamen met de speelse manier van buffetpresentatie en de passende aankleding was ook dit zeer geslaagd. Dit alles wordt aangeboden voor heel nette prijzen

Hier klopt alles gewoon!

– Nienke Oudkerk, Omnyacc.

Fort westoever heeft een unieke locatie en sfeer. Met hun eigen gebrouwen bieren op de kaart tezamen met de gerechten hebben ze een goudmijntje gemaakt. Als je Den Helder komt bezoeken of op weg bent naar Texel dan is dit echt een aanrader. Het eten is uitstekend en niet heel duur. De bediening is vriendelijk, behulpzaam en weet goed wat er op de kaart staat. Verder ligt de locatie aan het water, wat het mogelijk maakt om met de bood aan te meren.

Kortom, heen gaan dus.

– Victor Freij

Heerlijk gegeten! Fantastisch personeel en super lekker eigen gebrouwen bier uit de brouwerij!
Zeker de moeite waard om eens te eten!

– Bruine Karper

Met 50 personen wezen bbq-en.
Het was geweldig geregeld. Het personeel was erg vriendelijk en deden stinkend hun best om onze avond kompleet te maken.
Er was ruim voldoende. Alle gasten waren zeer tevreden. Ook de rondleiding mocht niet ontbreken. Die was zeer interessant. De avond was te kort. Bedankt

– Mart Marbus

Top service, ruim aanbod speciaalbier van eigen hand en andere brouwerijen. De menukaart is voor elk wat wils en van een goede kwaliteit.

– Fabian Kuiper