Groeps-uitjes

imageimage

Fort Boyard
Bent u klaar voor een actief en uitdagend uitje? Denkt u dat u de uitdagende Ford Boyard opdrachten aan kunt? Kom en beleef het gevoel van Fort Boyard! Het teambuilding programma dat geïnspireerd is op de gelijknamige tv serie Fort Boyard biedt een uitdagend programma aan iedereen die lef en doorzettingsvermogen heeft. Maar ook mensen die iets minder van deze kwaliteiten beheersen kunnen zich uitleven en misschien wel wat angsten overwinnen!Westoever_2

De kandidatenmoeten opdrachten uitvoeren in en om het fort waar diverse sleutels zijn te winnen. Verzamel de meeste sleutels, zet deze strategisch in en win als team de unieke Fort Boyard beker!

De volgende onderdelen zullen de revue passeren:

 • Fort bouwen; een spel met grote puzzelstukken waar communiceren van groot belang is
 • De ultieme test; geef je de juiste antwoorden op de vragen? Anders wordt het angsten overwinnen tijdens het proeven…
 • Napoleon Schiet; wie schiet de meeste punten bij elkaar?
 • Roll the barrel & dronkemanparcours; een parcours afleggen met biervaten en eindigen met het dronkenman parcours. Wie houdt dit het langst vol?
 • Waterdragen; welk team werkt het slimst samen en krijgt als eerste de emmer vol?
 • Kraak de kluis; wie vindt als eerste de oplossing?

Na circa 2 of 2,5 uur staat vast welk team de meeste sleutels  krijgt en de schat wint.

Locatie Fort Westoever
Aantal personen Minimaal 15 personen
Duur 2 uur (4 onderdelen) of 3 uur (6 onderdelen)
Prijs (excl 21%BTW) 4 onderdelen: € 22,50 pp/ 6 onderdelen: € 29,50 pp
Inclusief ·         Toegang tot Fort Westoever
·         Professionele begeleiding
·         Gebruik alle materialen
·         Prijs voor het winnende team

Wild Wild Westoever
Speel nu ons ‘wild wild’ en hilarische spelprogramma, op maat gemaakt voor locatie Fort Westoever in Den Helder. Waant u zich in het Wilde Westen en ga in teams de strijd met elkaar aan. Gooit u de lasso over de stier heen en grijpt u de totempaal van het andere team? Wie gaat er vandoor met de gouden muntstukken en wie houdt het droog tijdens de race over het water? Blaaspijpschieten is een sport die door de Indianen al eeuwen gebruikt wordt tijdens de jacht en perfect in het plaatje past van Wild Wild Westoever.

Westoever_1

Dit programma biedt voor ieder wat wils, van actief tot strategisch, van behendigheid tot tactiek. Voor ieder teamlid is een rol weggelegd en is het jullie doel om zoveel mogelijk muntstukken te verdienen.

In dit programma zullen 6 spellen de revue passeren:

 • Build your own catapult
 • Lasso the bull
 • Break out of jail
 • Shoot out
 • Battle of the totems
 • Luckey horseshoe

Bij deze spellen zijn teamwork, strategie en communicatie van groot belang.

Locatie Fort Westoever
Aantal personen Minimaal 15 personen
Duur 1,5 uur (4 onderdelen) of 3 uur (6 onderdelen)
Prijs (excl 21%BTW) 4 onderdelen: € 22,50 pp/ 6 onderdelen: € 29,50 pp
Inclusief ·         Toegang tot Fort Westoever
·         Zakdoeken als teamkenmerk
·         Professionele begeleiding
·         Gebruik alle materialen
·         Prijs voor het winnende team

Deadline
Een escaperoom, maar dan in een koffer! Kraak de codes en los de raadsels op om de deadline te halen. Pas op, want de andere teamleden proberen ook de deadline te halen, laat je dus niet afleiden.

20180529_142027

We starten met een spannende introductie op groot scherm. Jullie bedrijf heeft iemand ontslagen wegens spionage. De reden voor zijn ontslag: Hij verkocht vertrouwelijke bedrijfsinformatie aan concurrenten en partners waar hij mee samenwerkte.  Nu is hij er met gevoelige informatie vandoor gegaan. Het is aan jullie om het uploaden van deze documenten in 1 uur te stoppen. Gaat u deze race tegen de klok aan?

 

Locatie Nader overeen te komen
Aantal personen Minimaal 15 personen
Duur +/- 1 – 1,5 uur
Prijs (excl 21%BTW) € 32,50 pp
Inclusief ·         Gebruik iPads
·         Professionele begeleiding
·         Gebruik alle materialen
·         Prijs voor het winnende team

Bierproeverij
Een leuke activiteit op een prachtige locatie in Den Helder? Boek dan deze bierproeverij bij De Helderse Jongens op de locatie Fort Westoever. De jongens zijn druk bezig met de realisatie van de eerste Bierbrouwerij van Den Helder inclusief café en zalen. Naast de meeste zonuren kunnen Helderse inwoners en toeristen nu ook genieten van “Helders Bier”.

Pr

De ‘jongens’ Dave Kleine en Mitchell Gerrits geloven in het product en werken met onverholen passie aan de verdere ontwikkeling. Speciaal voor u wordt er op deze avond een bierproeverij georganiseerd met 4 of 5 diverse bieren uit de brouwerijen van Noord-Holland. Dave en Mitchell vertellen met passie en vertellen het verhaal achter het ontstaan van ‘De Helderse Jongens’.

Het is mogelijk de bierproeverij aan te vullen met hapjes en/of te combineren met een rondleiding. Tevens staan er heerlijk hamburgers op de kaart. Wat dacht u van bijvoorbeeld de beerburger?

Locatie Fort Westoever
Aantal personen Minimaal 10 personen
Duur Bierproeverij A: 1,5 uur
Bierproeverij B: 2 uur
Prijs (excl 21%BTW) Bierproeverij A: € 22,50 pp
Bierproeverij B: € 24,50 pp
Inclusief Bierproeverij A: 4 biertjes
Bierproeverij B: 5 biertjes en hapjes

U kunt ook een bierproeverij combineren met een rondleiding bij Fort Westoever.

Aansluitend zullen de Helderse Jongens u rondleiden door dit bijzondere Fort, wat voor de Marine een heel belangrijke rol heeft gespeeld in de jaren ‘50. De rondleiding duurt ongeveer 30-45 minuten.

Dit komt op de volgende totaalprijs:

Bierproeverij A + rondleiding:                                    € 22,50 pp
Bierproeverij B + rondleiding:                                    € 26,50 pp

Schiet Expeditie
Schiet expeditie is een combinatie van 2 soorten schietsporten namelijk: boogschieten en blaaspijpschieten. Boogschieten kennen we allemaal! Blaaspijpschieten is een sport die door de Indianen al eeuwen gebruikt wordt tijdens de jacht. De activiteiten beginnen met het aanleren van de techniek, iets wat vaak gepaard gaat met hilarische momenten.

DSC_0984

Boogschieten
Onder begeleiding van ervaren instructeurs wordt aandacht besteed aan veiligheid en uw schiethouding en worden er in de eerste oefensessie aanwijzingen gegeven voor een zo goed mogelijk resultaat. Boogschieten is niet makkelijk, maar na een aantal oefeningen zal te zien zijn dat u steeds beter wordt en vertrouwd raakt met pijl en boog. Daarna begint het serieuze werk en gaan de punten, individueel of als team, geteld worden!

Blaaspijpschieten
Blaaspijp schieten is een sport die door de indianen al eeuwen gebruikt wordt tijdens de jacht. De activiteiten beginnen met het aanleren van de techniek, iets wat vaak gepaard gaat met hilarische momenten. Als iedereen de techniek min of meer onder de knie heeft, wordt het blaaspijp schieten vervolgd met een competitievorm of vrij schieten.

Locatie Fort Westoever
Aantal personen Minimaal 15 personen
Duur 1,5 uur
Prijs (excl 21%BTW) € 17,50 pp
Inclusief ·         Toegang tot Fort Westoever
·         Professionele begeleiding
·         Gebruik alle materialen
·         Prijs voor het winnende team

Bier-Bootjes-BBQ
Een unieke vaartocht door het Helderse binnenwater.

U wordt bij Fort Westoever ontvangen onder het genot van een frisdrankje of een kopje koffie/ thee.

Daarna is het tijd om aan boord te gaan van een originele ‘Helderse vlet’ (met elektrische aandrijving), waarmee u de binnenwateren van Den Helder gaat verkennen. U heeft de keuze uit twee vaarroutes: langs de Linie of door het Helders Kanaal.

U vaart onder begeleiding van een schipper, tevens gids, langs de meest opmerkelijke plekken van bovengenoemde vaarroutes. Hierbij heeft u de mogelijkheid om aan te meren op mooie plekjes.

IMG_20160708_162323

Na ongeveer anderhalf uur te hebben genoten van Den Helder, gezien vanaf het water, meert u weer aan bij Fort Westoever.

Hier hebben we inmiddels een barbecue voor u klaargezet. In overleg kunt u ervoor kiezen om zelf te barbecueën. De barbecue bestaat uit vlees, salades, brood en sauzen. Uiteraard kunnen wij rekening houden met vegetarische wensen, indien wij dit op tijd weten.

Tijdens de barbecue kunt u kiezen voor één van de heerlijke zelfgebrouwen biertjes van ‘De Helderse Jongens’.

Locatie Fort Westoever
Aantal personen Minimaal 4 personen
Duur 1,5 uur
Prijs op aanvraag
Inclusief ·         Professionele begeleiding
·         Gebruik vletjes (max 9 personen per vlet)
met schipper

Ik hou van Holland
Wie houdt er nou niet van Holland? Laat tijdens het spelprogramma Ik hou van Holland zien dat u echt van Holland houdt en neem het met uw team op tegen een ander team in dit welbekende spel van tv! Een echt feestje waarbij regelmatig de voetjes van de vloer gaan!IMG-20181004-WA0011

 weet er de meeste feiten over ons koude kikkerlandje, wie kan het beste bekende Nederlanders imiteren en wie is de koning(in) van het spellen? Wie speelt de zinderende finale en mag draaien aan het grote ‘Rad van Avontuur’?

Locatie Nader te bepalen
Aantal personen Minimaal 30 personen
inclusief professionele quizmaster, muziek en setting en kan op iedere geschikte locatie worden gehouden.


Tjoen van Toen
“Vroeger, vroeger was alles beter!” Een veelgehoorde uitspraak tegenwoordig. Terug naar toen, naar wat geweest is, maar nu ook gewoon weer kan zijn! Beleef de tijden van vroeger met de muziek van toen!

_DSF5017

Met dit super gezellige en actieve muzikale programma dat op een locatie naar keuze gespeeld kan worden nemen we je graag weer terug naar vroeger.

Met de ‘Tjoen van Toen’ komen alle hits van vroeger tijdens diverse speelrondes weer voorbij. Neem het tegen elkaar op onder het genot van een hapje en drankje en zing, vecht, huil, lach, werk en bewonder je team op weg naar de eerste plaats! Singles werpen, reclamehits raden, meezingen met de gekste hits en kent u alle dansjes nog? Het komt allemaal aan bod! Even de hersens kraken maar vooral gezelligheid met de hele groep! Het winnende team ontvangt een mooie prijs!

Locatie Nader te bepalen
Aantal personen Minimaal 30 personen
  

inclusief professionele quizmaster, muziek en setting en kan op iedere geschikte locatie worden gehouden.