Groeps-uitjes

Fort Westoever & Helder Events

Fort Westoever is gebouwd rond 1825 om het net aangelegde Noord-Hollands kanaal te verdedigen tegen aanvallen op de haven van Den Helder. In 1954 is het fort overgenomen door de Koninklijke Marine. Zij bouwden in het fort een noodstroom dieselcentrale.

Vandaag de dag is de locatie geschikt voor bierproeverijen of een heerlijke ambachtelijke hamburger met friet. Ook is deze locatie perfect geschikt voor verschillende type evenementen, bijvoorbeeld: bruiloften (denk aan een festivalbruiloft op de vestingwal) personeelsfeesten, teambuildingsdag, etc. Waarbij een combinatie gemaakt kan worden met verschillende stijlen catering in een unieke ambiance, onder de gewelven van het Fort of bij mooi weer op het terras aan de Spoorweghaven.

In het Fort is de bierbrouwerij van de Helderse Jongens gevestigd. De eerste bierbrouwerij in Den Helder. Vanuit het biercafé heeft u een prachtig zicht op de enorme brouwketels.

     Rondom het Fort wordt groente en fruit verbouwd door De Groene Stek. Zij besteedt veel zorg en aandacht aan haar producten, die onder andere in de keuken van Fort Westoever worden gebruikt.

Als ervaren Evenementenbureau verzorgt Helder Events alle groepsaanvragen op deze prachtige historische locatie. We bieden een compleet product aan: van een origineel en creatief idee tot een duidelijk voorstel en tenslotte een strakke en professionele uitvoering. Wij hechten veel waarde aan persoonlijk contact met onze opdrachtgevers en onderscheiden ons door het oog voor detail. Wij zullen er dan ook alles aan doen uw evenement tot in de puntjes te verzorgen.