Argentijnse BBQ

Vanaf nu hebben we ons assortiment uitgebreid met 2 unieke activiteiten: Een echte Argentijnse BBQ (asado) en een Argentijnse BBQ Experience. Argentijnen houden van vlees en asado is onderdeel van hun dagelijks leven.

Een asado is heerlijke tijd van samen zijn, ontspannen en lekker eten. De Argentijnse parilla (BBQ) maakt een stoere indruk en je grilt erop met hout of kolen. Spelen met vuur en flinke, lekkere stukken vlees braden is het mooiste
wat er is. Vanaf nu te ervaren bij Fort Westoever.

De Argentijnse BBQ

Een echte Argentijnse asador (bbq man) bereid voor jullie de lekkerste stukken vlees op een echte Argentijnse parilla (BBQ). Proef 5 verschillende soorten vlees waarvan je sommige nog nooit hebt gezien of gegeten op een Hollandse bbq.

Proef de lekkerste Argentijnse saus “chimichurri’ die er te vinden is en geniet ondertussen van al het goeds wat Fort Westoever te bieden heeft. Je likt je vingers af bij het proeven van het vlees en hebt ondertussen een geweldige tijd met je werk, familie en/of je vrienden en vriendinnen.

De Argentijnse BBQ Experience

Leer van een echte Argentijnse asador hoe je zelf ook een heerlijke Argentijnse bbq kunt verzorgen. Leer hoe je zorgt voor een goed vuurtje en hoe je grilt met de juiste temperatuur zonder allerlei meetapparatuur. Leer hoe jij ervoor zorgt dat je het vlees precies zo braad als jij het wilt hebben en hoe je ook zelf de lekkerste chimichurri op tafel zet.

In een uur of 2 krijg je alles uitgelegd, kan je al je vragen stellen en geniet je van het heerlijk vlees. Hierna ben jij een echte asador die zijn gasten verbaasd doet staan met jouw asado kunst.