Bootverhuur

Welkom bij onze bootverhuur.We hebben 4 polyethyleen sloepen. Sloep is tot maximaal 8 personen. Huisdieren niet toegestaan aan boord.

Reserveren kan via onze mail of telefonisch.

 

Bootverhuur prijzen en tijden

HUURPERIODE
Beschikbare dagen: Woensdag t/m Zondag

Vanaf:
11:00 – 14:00
14:30 – 17:30
18:00 – 21:00

BETALING
Betaling dient voor afvaart te worden voldaan per pin of contant.

60,- Euro per 3 uur varen.

ETEN EN DRINKEN

Maak je boot-trip compleet met:

Picknickmand aan boord

Smoothie/ Balisto muesli reep/ Bruine carré
Gezond/ Wrap carpaccio met truffelsaus en pittenmix/
Flesje vruchtensap 12,75 p.p.

Drankjes:

Uiteraard kun je doorgeven wat voor drankjes je wilt meenemen, dan zorgen wij dat deze meegaan. Huisgemaakte groene icetea, Helderse bieren, wijn, alcoholvrije bier, frisdranken of sappen. Drankjes aan boord zijn per stuk te bestellen.

Algemene voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle verhuuractiviteiten Helderse Jongens/Spijz VOF.
Door te reserveren/huren gaat de klant, akkoord met de voorwaarden zoals beschreven op deze pagina.

Mocht de huurder de boot te laat, beschadigd of in vuile staat terugbrengen hebben wij het recht de borgsom in zijn geheel of gedeeltelijk in te houden.

ANNULEREN

Er geldt een annuleringstermijn van minimaal drie dagen voor aanvang van de huurperiode. In dit geval kunt u de boot geheel kosteloos annuleren of verplaatsen naar een andere beschikbare datum. Bij slecht weer kunt u de boot in overleg verplaatsen naar een andere beschikbare datum.

SCHADE EN EIGEN RISICO

Het eigen risico bij schadegevallen bedraagt €150.-
Het is de taak van de huurder, indien een andere partij de veroorzaker is, om het eigen risico te verhalen op de veroorzaker. Het eigen risico kan niet worden afgekocht.

AANSPRAKELIJK VERHUURDER

Verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijk letsel of schade van welke aard dan ook, onverschillig door welke oorzaak deze ontstaan is, voorafgaand, tijdens of ten gevolge van de vaart. De verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal of vermissing van en schade aan privégoederen van huurder.

INCHECKEN EN CONTROLE VAN DE BOOT/INVENTARIS

De huurder dient zich te kunnen legitimeren met een geldig rijbewijs, identificatiebewijs of paspoort. De minimum leeftijd van de huurder is 21 jaar. Vóór afvaart dient de huurder de conditie- en inventarislijst voor akkoord te tekenen. Hierop leggen partijen de staat van het vaartuig, in het bijzonder eventueel aanwezige schade vast.

Bij terugkomst verifiëren partijen de staat van het vaartuig en de inventaris

VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE HUURDER EN SCHIPPER

Huurder is te allen tijde verantwoordelijk voor de boot en het welzijn van de opvarenden.

Hieronder valt ook (eventuele) schade aan het eigendom van de huurder en (eventuele) schade aan de eigendommen van Helderse Jongens/Spijz VOF en derden. Huurder is verantwoordelijk voor het naleven van goed stuurmanschap en moet erop toezien dat de veiligheid van opvarenden (o.a. handen en voeten binnenboord houden) en andere watersporters nimmer in het geding is.
Helderse Jongens/Spijz kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verlies-, diefstal- of beschadiging van persoonlijke eigendommen als gevolg van de boothuur. Een vaarbewijs is niet verplicht om onze huurboot te besturen.

VAARGEBIED:

Helderse binnenwateren.
Varen op zee is niet toegestaan.

Maximum snelheid in de wateren is 6 km/u (stapvoets varen).

ALCOHOL/ VERDOVENDE MIDDELEN

De schipper/bestuurder mag voor of tijdens het varen geen alcohol of verdovende middelen nuttigen.
Wanneer de Helderse Jongens/Spijz VOF (overmatig) alcoholgebruik constateert, houdt deze zonder voorbehoud het recht de bootverhuur te weigeren.

OVERIGE

Niet met meer personen aan boord dan aangegeven.
Kinderen zonder zwemdiploma dienen ten aller tijde een reddingsvest te dragen tijdens het varen. Deze kunnen wij kosteloos meegeven.

Bij onweer altijd de kade opzoeken en niet verder varen!

Geef alle boten voorrang.

Eventuele sleep- of leeghooskosten die ontstaan door schuld / nalatigheid van huurder worden in rekening gebracht.

De huurder moet schade van welke aard dan ook, dan wel feiten en/of omstandigheden die redelijkerwijs tot schade kunnen leiden, zo spoedig mogelijk aan de verhuurder mededelen.