Quiz Night! Vrijdag 19 April

Quiznight Ga de strijd met elkaar aan!

19 April gaan we onze eerste officiële Quiz Night organiseren!  Tijdens deze editie gaan we de algemene kennis eens goed aan de tand voelen.

Voor 29, 50 p.p. heb je een complete avond uit: Pub-hap (Kippendijensaté met stokbrood , kroepoek en atjar ook vega te bestellen.) met aansluitend om 19:30 uur de Andere Quiz Pubquiz.

Pub-hap serveren we tussen 17.00 uur en 19.30 uur. De quiz, inclusief een half uur pauze, duurt ongeveer 3 uur. Na de Pubquiz kan er nog lekker nageborreld worden in ons gezellige biercafe.
Alleen een kaartje voor de quiz is 9,50 p.p. (minimaal 2 personen). In de pauze is er een mogelijkheid om hapjes van onze snack kaart te bestellen.

Wat kun je verwachten?

Je maakt je reservering online of via de telefoon voor jouw team. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 personen. Laat ons weten of je voor de hele ervaring gaat, inclusief Pub-hap of alleen de Quiz Night. Geef ons ook jouw team naam door. Bij aanvang placeren wij jouw team naar tafel. Jullie nemen het op tegen andere teams. Middels het downloaden van de app van ” de Andere Quiz” kun je online de antwoorden invullen. Via het Quizportaal kijken wij de antwoorden na.  In diverse rondes gaan jullie niet alleen strijden voor de eer, maar ook voor het Westoever Quiz Night prijzen pakket!

Een avond gezellig strijden met elkaar!

Reserveer nu:

biercafe@fortwestoever.nl

0223-697842