Sail Grill-buffet – 29 juni t/m 2 juli

Ontdek het ultieme culinaire avontuur tijdens het adembenemende Sail Event in Den Helder! Fort Westoever heet je van harte welkom bij ons exclusieve Sail-Grill-arrangement, een onvergetelijke ervaring die al je zintuigen prikkelt.

Vanaf 16.30 uur word je verwelkomd in onze sfeervolle setting, waar je plaatsneemt en een verfrissend drankje bestelt. Terwijl je geniet van de unieke maritieme ambiance, serveren we je een smakelijk broodje om je culinaire reis alvast te laten beginnen.

Maar dat is nog maar het begin! Daarna is het tijd om je bord te vullen en je smaakpapillen te verwennen met ons sensationele Grill-buffet. Gedurende twee heerlijke uren heb je de vrijheid om je eigen smaakcombinaties te creëren en te genieten van een overvloed aan verrukkelijke gerechten. Onze grillmeesters staan paraat om de meest smaakvolle en sappige vlees- en visgerechten live voor je te bereiden. Laat je verleiden door de heerlijke aroma’s, de perfecte grillstrepen en de sissende geluiden die het festijn compleet maken.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!
Het Sail Event in Den Helder wordt een feest voor alle zintuigen, en ons Sail-Grill-arrangement tilt je ervaring naar een hoger niveau. Mis het niet!

Prijzen

Volwassenen € 24,50 p.p.
Kindermenu €9,50 p.p.