Spelshows

Unieke team – bedrijf en familie- uitjes beleef je met onze Spelshows. Al ruim 10 jaar laten we de gasten zingen en swingen tijdens deze hilarische shows. De ingrediënten zijn simpel, er worden bij binnenkomst 2 teams gemaakt. Daarna gaan we met elkaar de strijd aan in meerdere rondes. Muziekfragmenten, weetjes en het rad van avontuur, het komt allemaal voorbij. De Dj-presentator zorgt voor de sfeer en de puntendame houd alles in het gareel.

Compleet verzorgd bij Fort Westoever

Nieuw! Borrel en Spelshow arrangement. (minimaal 30 personen)
Ontvangst waarna je een half uurtje gaat borrelen en bijpraten met je team. Daarna ga je 1,5 uur de strijd aan met de tegenpartij met een Spelshow naar keuze.
Na de show nog een uurtje bijkletsen en/of dansen.
Bovenstaande 3 uur inclusief onbeperkt pils/radler/rosebier/wijnen/sappen/frisdranken en 3x ronde hapjes warm/koud. De tijd van aanvang is in overleg.
Uiteraard is het ook mogelijk te verlengen of wat lekkers te eten bij te boeken.

€49,50 p.p.

Back to the Future THE 80’s & 90’s SHOW!

Back to the future met deze hilarsche show! Team tegen team strijden jullie voor de felbegeerde beker. Deze show staat bol van leuke opdrachten en natuurlijk de beste hits van die tijd. Voor groepen van 30 tot 300 personen.

Cassettebandjes en langspeelplaten Tjoen van Toen

In deze spelshow gaan we teug naar de tijd van cassettebandjes en langspeelplaten. De jaren 60-70-80-90 komen hier veelvuldig aan bod. Team tegen team met leuke weetjes en de beste hits van toen!

Bekend van TV Ik hou van Holland!

Al jaren een topper van een spelshow, bekend van tv met uiteraard een eigen twist. De beste Nederlands-talige hits en Hollandse gebruiken komen gegarandeerd voorbij, net als het rad van avontuur!

Wir Lieben Tirol! De Après Ski Show

Een wintersport variant op IKHOUVANHOLLAND; WIRLIEBENTIROL. Tijdens deze spelshow duiken we dieper in de gebruiken tijdens de wintersport en raden we de beste Aprés-ski hits van welleer. Uiteraard ist der Rudi ook daarbij!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig een offerte aanvraag versturen. Na het invullen krijg je direct een indicatie van de kosten. Een goed feest is echter altijd maatwerk. Na het versturen van de aanvraag nemen we contact met je op voor een afspraak bij ons op het fort. Dan nemen we samen alle details door en ontvang je een gespecificeerde offerte. Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Oók verderop in het land te boeken!

Door heel Nederland

Van Den Helder tot Zeeland, er is bijna geen plek waar we on tour niet zijn geweest. Diverse bedrijven hebben al meerdere shows geboekt en kunnen er geen genoeg van krijgen! Voor een show op (eigen) locatie kun je de mogelijkheden hier opvragen.