Escaperooms

De tijd tikt weg, slechts 60 minuten. Lukt het jullie om een nieuwe oorlog te voorkomen? Ga de uitdaging aan in de Control Room en de Engine Room! Fort Westoever heeft twee escaperooms waarbij je een uur lang in de voetsporen stapt van de Marine Unit Technical Support. Beide rooms hebben een compleet andere beleving en zullen je zeker een uur bezig houden!

SINGLE TEAM & SINGLE ROOM PLAY In deze spelvorm speel je met één team in escaperoom Control Room of Engine Room.

MULTI TEAM  In deze speelvorm speel je met twee teams in escaperooms Control Room en Engine Room tegelijk en parallel aan elkaar. Jullie starten op hetzelfde moment de escapebelevingen, maar wie van de teams weet als eerste de escape op te lossen!?

Escaperoom en eten

Na een spannende Escape Room ervaring, nodigen we je uit om te ontspannen en te genieten van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Ontdek onze menukaart en laat je verleiden door onze unieke burgers en andere smaakvolle gerechten. Klik op de knop om onze menukaart te bekijken of als je al weet wat je wilt, klik dan op de reserveringsknop om jouw tafel te boeken en jouw escaperoom-avontuur af te sluiten met een heerlijke overwinning. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen in ons restaurant!