Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest

Is het weer tijd om met elkaar samen te komen of jouw team in het zonnetje te zetten? Bij ons kunnen jullie een compleet en grandioos bedrijfsfeest  organiseren! Wij kunnen zorgen voor de styling, het thema, de entertainment en natuurlijk de culinaire invulling. Laat je adviseren voor een mooie samenkomst met collega’s. Van actief tot ontspannend, voor elk bedrijf of team zijn er uitjes bij Fort Westoever te realiseren!

Bedrijfsfeesten – Onze Passie!

Wij verzorgen ook eventueel bedrijfsfeesten op locatie, compleet van A tot Z, wij regelen het! Wil je een uniek feest organiseren? Bekijk onze mogelijkheden, wij denken graag met je mee tijdens een vrijblijvend gesprek.

 

 

(de mooie foto’s zijn van Bertil van beek fotografie;-)

Online offerte

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig een offerte aanvraag versturen. Bij het invullen zie je al direct een indicatie van de kosten. Een goed feest is echter altijd maatwerk. Na het versturen van de aanvraag nemen we contact met jullie op voor een afspraak bij ons op het fort. Dan nemen we samen alle details door en ontvang je een gespecificeerde offerte.