Jeu de Boules

Bij ons kun je genieten van een ontspannen middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Onze Jeu de Boules faciliteiten zijn perfect voor een gezellige competitie en een heerlijke tijd samen.

Jeu de Boules Jeu de Boules

Jeu de Boules Arrangement

Welkom bij ons Jeu de Boules arrangement!

Bij ons kun je genieten van een ontspannen middag of avond met vrienden, collega’s of familie. Onze Jeu de Boules faciliteiten zijn perfect voor een gezellige competitie en een heerlijke tijd samen.

Wat kun je verwachten:

 1. Spelregels: We volgen de internationaal erkende spelregels voor Jeu de Boules. Het spel wordt gespeeld in teams van 2 tegen 2, 3 tegen 3, of zelfs 1 tegen 1 (tête à tête). (uiteraard ben je vrij zelf je regels te volgen.
 2. Werpcirkel en But: We tekenen een werpcirkel op het terrein en plaatsen het but op een afstand van 6 tot 10 meter. Het doel is om je boules zo dicht mogelijk bij het but te gooien.
 3. Puntentelling: Voor elke boule die dichter bij het but ligt dan de beste boule van de tegenstander, verdien je één punt. Het spel gaat door totdat een team 13 punten heeft behaald.
 4. Wat een ballenarrangement:
  Ontvangst met koffie/thee/cappuccino  en een Choco-boules. Tijdens de pauze een rondje bitter-boules. Na de Jeu de Boules een heerlijk broodje platte-boules (hamburger 😉 met frites en sla.
  Prijs p.p. euro 29,50 exclusief andere dranken inclusief baanhuur. Minimaal 4 personen, uiterlijk 2 dagen van tevoren bestellen.
 5. Losse baanhuur mogelijk!
  Euro 25,- per uur, maximaal 8 personen (inclusief kinderen) per baan. 2 banen beschikbaar.

Reserveer nu jouw Jeu de Boules arrangement! Mail of bel voor beschikbaarheid.

Fort Westoever: spel, plezier en heerlijk eten op onze prachtige jeu de boules banen!

Wat u kunt verwachten:

 

Bij Aankomst: Begin uw middag goed met een heerlijk kopje thee of koffie, vergezeld van een vers gebakje. Onze gastvrije medewerkers zorgen ervoor dat u zich direct thuis voelt en leggen u het spel en de spelregels uit.

Jeu de Boules Plezier: Speel een potje(s) jeu de boules met vrienden of daag elkaar uit voor een spannende competitie.

Uitgebreid Diner: Geniet van een diner met een keuze uit gegrilde kip, sappige biefstuk, of een smaakvolle mixed grill van de BBQ. (Het is ook mogelijk om bij ons zelf te bbqen op onze plancha grill)

Na Borrel: Sluit de middag af met een gezellige na borrel. Geniet van heerlijke drankjes en praat na over de wedstrijden.

 

Reserveer nu en maak van uw middag een sportief feest dat u niet snel zult vergeten!