Bruiloften

Ga je trouwen en bent je op zoek naar een trouwlocatie? Fort Westoever is een unieke en officiële trouwlocatie en een prachtige, historische plek. Onze zaal kun je makkelijk transformeren naar elk thema. Samen met onze partners in feest, kunnen wij jouw dag van A tot Z verzorgen.

Jullie bruiloft compleet verzorgd bij Fort Westoever

Een bruiloft is een van de meest bijzondere momenten in het leven van een stel. Het is een dag om te vieren met de mensen die het dichtst bij jullie staan. Een prachtige locatie kan de sfeer van jullie bruiloft versterken en onvergetelijke herinneringen creëren. Bij Fort Westoever kunnen alle mooie onderdelen van een bruiloft verzorgd worden: ceremonie, receptie, diner en feestavond. Wij denken met je mee en zetten de puntjes op de i. Je kunt hier binnen én buiten trouwen. De mooiste dag van jullie leven kun je bij ons organiseren, zónder stress, omdat de gehele huwelijksdag op één locatie gevierd kan worden.

 

 

(de mooie foto’s zijn van Bertil van beek fotografie;-)

Online offerte

Via onderstaand formulier kun je eenvoudig een offerte aanvraag versturen. Bij het invullen zie je direct een indicatie van de kosten. Een goed feest is echter altijd maatwerk. Na het versturen van de aanvraag nemen we contact met jullie op voor een afspraak bij ons op het fort. Dan nemen we samen alle details door en ontvangen jullie een gespecificeerde offerte.