Werken bij Fort Westoever
Bij Fort Westoever werk je op een plek met karakter: een eeuwenoud fort dat bruist van de sfeer en historie. Geen dag is hetzelfde: van bedrijfsfeesten, jubilea tot bruiloften, alle facetten van ons mooie vak komen aan bod. Zonnige terrasdagen, levendige evenementen en gezellige avonden in het eetcafé, maakt ons werk veelzijdig en afwisselend.
Samen met een hecht, betrokken en gepassioneerd team zorg je voor gasten die niet alleen komen eten, maar een complete beleving verwachten. Of het nu gaat om het bereiden van smaakvolle gerechten in de keuken of het verzorgen van een warme en gastvrije ervaring in de bediening. Hier krijg je de ruimte om mee te denken, bij te dragen en vooral plezier te hebben in je werk op een unieke locatie in Den Helder.
📍 Locatie: Den Helder – Fort Westoever, Westoever 1 Den Helder
⏰ Dienstverband: 36/38 uur 4-daagse werkweek (woensdag t/m zondag open)
🕒 Gemiddelde werktijden: 11:30–21:00 uur
Over ons
Wij zijn gevestigd in een historisch fort uit de tijd van Napoleon: een bijzondere plek waar horeca, brouwerij en beleving samenkomen.
Onze locatie bestaat uit:
- een sfeervol eetcafé met eigen brouwerij,
- een groot terras aan het water,
- feestzalen,
- een karaokeroom,
- twee escaperooms.
We serveren lunch, BBQ-gerechten, huisgemaakte hamburgers, buffetten en groepsmenu’s. Door de combinatie van eetcafé, groepen en evenementen is er veel afwisseling in je werk.
Jouw rol als Kok
Je bent verantwoordelijk voor:
- het voorbereiden en bereiden van BBQ-, buffet- en eetcafé-gerechten
- plaatsen van bestellingen
- het meedenken over menu’s en specials,
- een nette en gestructureerde keuken,
- samenwerking met bediening
- het creëren van kwaliteit en gastbeleving in een dynamische omgeving.
Geen dag is hetzelfde: het ene moment bak je burgers voor het terras, het andere moment verzorg je een buffet voor een feest of evenement.
Werktijden en rooster
- Je werkt 4 dagen per week, meestal in diensten van 11:30–21:00 uur.
- Wij zijn open woensdag t/m zondag, jij werkt 4 van die 5 dagen.
- Dit betekent een extra vrije dag per week, terwijl je toch een volwaardige werkweek draait.
- Afwisseling tussen keukenwerk en groepsarrangementen maakt het werk gevarieerd en leuk.
Wij bieden
- Een baan met veel variatie op een unieke, historische locatie
- Werken in een gezellig en hecht team
- Kans om invloed te hebben op menu’s en culinaire invulling van evenementen en partijen
- Een gezonde werk/privé-balans
- Marktconform salaris
Wie zoeken wij?
- Je hebt ervaring in een horecakeuken
- Je werkt netjes, betrouwbaar en houdt van afwisseling
- Je kunt omgaan met drukte en werkt graag in een dynamische omgeving
- Je vindt het leuk om met mee te denken met menu’s en om met seizoensproducten te werken
- Je vindt de afwisseling van het koken voor het eetcafé en groepen leuk
Heb je interesse?
Mail dan je C.V naar biercafe@fortwestoever.nl, bel ons 0223-697842 of kom langs!